Activiteiten

Daarnaast zijn er in de omgeving van het Guesthouse allerlei mogelijkheden.

  • U kunt fietsen huren om op een relaxte manier de omgeving te verkennen. Het Guesthouse ligt niet ver van de Nijl.
  • Wij kunnen voor u een boottocht op de Nijl organiseren.
  • Wij kunnen ook een spectaculaire rafttour voor u regelen.
  • Tubing op de Nijl is ook een mogelijkheid.
  • En wij kunnen u als staf van Pefo Uganda een Tour Through Rural Uganda aanbieden. Tijdens deze tour leert u over inheemse planten en vruchten en ziet u hoe de lokale mensen voor hun voedselvoorziening zorgen.  Verder gaat u op bezoek bij de grannies thuis en kunt u luisteren naar de verhalen van deze grannies. Voor meer informatie kunt u gaan naar www.pefoug.org/index.php/ttu. 

Lycklama Guesthouse

Op en rond het Lycklama Guesthouse is veel te beleven. Het Guesthouse staat op het terrein van Pefo Uganda. Hier vinden elke dag de nodige activiteiten plaats. Dagelijks komen er schoolkinderen naar de bibliotheek. Elke week heeft een groep grannies haar vergadering op het project. Grannies komen vaak naar het project toe om daar met elkaar producten te maken, zoals bijvoorbeeld kaarten. Die verkopen ze dan weer in het winkeltje dat zich ook op het terrein van het project bevindt. Er is een tuin met geneeskrachtige planten en er zijn veel dieren op het project.

Voor boekingen of meer informatie over het Guesthouse en de mogelijkheden daar kunt u in het Engels mailen met info@lycklama-guesthouse.com.

Of u kunt bellen met Teopista, manager van het Lycklama Guesthouse, tel. +256 772 742831 of Rehema, staflid van Pefo Uganda, tel. +256 755 063301.