Kamers en prijzen

Verblijf met alle gemakken:

In totaal zijn er 12 mooie en ruime kamers aanwezig in het guesthouse. Hieronder leest u meer over de kamers.

Tweepersoonskamer

Zoals u op de foto’s kunt zien, zijn de kamers ruim opgezet. Verdere voorzieningen:

Faciliteiten

Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche. De badkamer wordt dagelijks schoongemaakt voor u. De kamer worden ook dagelijks schoongemaakt indien u dat wilt.

Ontspannen op uw eigen terras

Als u wakker wordt en de schuifdeuren opendoet, geniet u meteen van de mooie tuin en het geluid van de vogels. Het is heerlijk vertoeven op de veranda behorende bij uw kamer.

Prijzen

De prijzen zijn laag gehouden voor het comfort dat u geboden wordt. De prijs voor een kamer voor twee personen is 150.000 shilling, voor een eenpersoonskamer 120.000 shilling. Deze prijzen zijn inclusief ontbijt. Groepskorting en korting voor studenten en vrijwilligers is mogelijk in overleg met de staf van Pefo. Voor meer informatie en reserveren kunt u terecht bij de link Contact.

Voor boekingen of meer informatie over het Guesthouse en de mogelijkheden daar kunt u in het Engels mailen met info@lycklama-guesthouse.com.

Of u kunt bellen met Teopista, manager van het Lycklama Guesthouse, tel. +256 772 742831 of Rehema, staflid van Pefo Uganda, tel. +256 755 063301.